U kunt een verzoek tot donatie of lening indienen bij onze stichting indien u van mening bent dat u een project kunt aandragen dat past binnen onze thema’s en voldoet aan onze kernwaarden. We ontvangen dan graag een gemotiveerd verzoek, waarna we uw verzoek in behandeling zullen nemen.

Ons RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) is 854617176 en ons KVK (Kamer van Koophandel) is 62049518.

  Upload hier een bestand voor de aanvraag.

  Het formulier op deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hiervoor.

  Stichting Vivace | Postbus 131 | 6560 AC Groesbeek

  In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 ingegaan is melden wij u:

  Op deze website treft u een adres aan voor een verzoek tot donatie of lening. De gegevens die wij daarvoor van u vragen (naam, adres, telefoonnummer, mailadres, bankrekeningnummer en tenaamstelling bankrekeningnummer) hebben we nodig om telefonisch, per mail of op papier met u te kunnen communiceren. Ook hebben wij deze gegevens nodig om een mogelijke donatie te kunnen effectueren.

  Stichting Vivace doet verder niets met deze gegevens. De AVG eist dat u de gegevens die over u verzameld zijn kunt opvragen en zo nodig wijzigen of laten verwijderen. U kunt dat doen door een verzoek daartoe te sturen naar het adres op deze website.